The & kaffe

Kaffebønnen bliver ikke dyrket i lokalområdet men vores nye lokale kafferesteri "Risteriet på Næbben" er kommet godt igang og her snakker vi om friskristet kaffe i en super dejlig kvalitet og i flere spændende varianter.  De har alle fået lokale stednavne bla. Egebjerg, Kongsøre, Ulkerup, Odden og naturligvis også Sidinge hvor vi selv har fået lov til at vælge en mild ristning som giver en blød og rund kaffesmag som vi sættet pris på.

Vi tilbyder også den lette og bløde kaffe fra Poulsen Kaffe. Rød Poulsen er en ekstra fin blanding af Javabønner, blød og rund i smagen uden bitterhed. Den økologisk kaffe er af bønner fra Chiapaz-området, den sydøstlige stat i Mexico, med frisk syrlighed og god fylde. Chokoladekaffen er en fyldig og blød kaffe med kraftig smag af chokolade. Peter Larsen Kaffe har lanceret en serie med 100% rene Arabica bønner fra henholdvis Kenya, Mexico og Colombia samt et blend af Arabica fra Brasilien-Sydøstasien-Mellemamerika og Colombia 4 meget spændende oplevelser af kaffe som jo er en verden for sig selv. 

Udvalget af the er bredt og spændene med økologisk Syd Afrikansk Rooibush og Honey Bush samt Klosterhavens Urter, Skovbær Frugt, Efterår Hyben, Æble Kvæde, Grøn Sencha, Ceylon Highmount og Jamaica rom te og mange flere varianter. Der kommer hele tiden nye blandinger som gør det spændende at smage og drikke te.