Sirup

Den søde sirup i flere varianter.

Æblemost inddampet, tilsat sukker og en god kraftig kvalitet af vanilje, er fortræffelig til desserter, i salatskålen, på syrlig frugt eller på havregrøden eller skyr om morgenen. Æblesirup m/vanilje findes i 0,2 l. flasker.

Æblemost inddampet, tilsat sukker og frisk rosmarin egner sig godt til desserter og specielt til kyllingstykker på grillen eller til de råstegte grønsager i ovnen. Det skal prøves. Æblesirup m/rosmarin findes i 0,2 l. flasker.

Æblemost inddampet, tilsættes sukker og rålakrids er fremragende på skyr om morgenen eller is og pandekager, i brødbagning og til marinering af kød. Æblesirup m/lakrids findes i 0,2 l. flasker.

Hyldeblomst-sirup er vores hyldeblomstsaft indampet med sukker til en tykflydende sirup, som med sin kraftige sødme og lette syrlighed er velegnet som topdressing på desserter eller lignende. Hyldeblomst-sirup findes i 0,2 l. flasker.

Jordbærsaft inddampet, tilsat sukker er oplagt på desserter, topdressing på kage, i salatskålen eller som en lækker jordbærsmag i drinks. Jordbærsirup findes i 0,2 l. flasker.

Solbærsaft inddampet, tilsat sukker er super frist på is og pandekager, oven på oste eller cheesecake og i bagværk. Solbærsirup findes i 0,2 l. flasker.

Ribssaft inddampet, tilsat sukker er en frisk, sød og syrlig sirup til skyr, i salatskålen eller på desserter, kager eller iblandet din hjemmelavede is. Ribssirup findes i 0,2 l. flasker.