Øl & vin

Stort udvalg af håndbrygget øl og øl fra små danske bryggerier, med op til 60 forskellige varianter på hylderne. Odden Bryg,Rørvig Bryghus, Bryghus nr.5 Holbæk, Hornbeer, Midtfyns Bryghus, Refsvindinge, Hancock, Thisted Bryghus er nogle af vores udvalgte bryggerier.

Stor vinreol i gårdbutikkenPå vinreolen møder du et udvalg af vine fra Spanien, Italien, Tyskland,Argentina og Danmark i alle prisklasser. Vi har vine fra mange gode distrikter i Spanien og Italien med både Priorat og Amarone som supervine.

Den danske vin kommer fra vores lokale vinproducenter Ørnberg Vin på Sj.Odde og Vejrhøj Vin på højdedraget ved Fårevejle som producerer nogle fantastiske hvidvine og dessertvine i topklasse.

Fra Dyrehøj Vingaard på Røsnæs, forhandler vi også hvidvin i topklasse samt rose´og forskellige æble-, kirsebær- og solbærlikør.   Sortimentet fra Røsnæs dækker ydermere både Rom, Gin og Edelbrand af æble. Det er en fornøjelse at kunne forhandle lokale kvalitets produkter som måler sig med resten af Europa.

Vi har desværre udsolgt af vores fantastiskeCognac Grande Champagne 1'er Cru cognac, som vi ikke foreløbig er i stand til at skaffe pga. dødsfald i den franske cognac familie. 

Spritfabrikken Thylandia leverer fortryllende snaps med enten porse eller klokkelyng håndplukket i Nationalpark Thy. Snapsen findes i butikken sammen med Thylandia julesnaps som vi forhandler hele året til vores faste kunder som gerne vil kunne købe den hele året.